21/11/07

ΣΧΟΛΙΑ - 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007

1. Ακούω στο ραδιόφωνο τον κάθε "πικραμένο", "χαρούμενο", "μάγκα", "γνώστη", "προπονητή", "πονηρό", "χαζό" - δημοκρατία έχουμε - να κάνει τα σχόλια του για την ομάδα του αλλά κυρίως, για τις αντίπαλες ομάδες... πληρώνοντας φυσικά αδρά για να περιμένει 5-10' στην αναμονή... Βίτσιο λέμε!!!

2. Από τα καλύτερα τελευταία, ήταν η συνεχής ανάλυση του Καραλή σχετικά με το επισόδειο Δέλλα-ΕνΝτόυ... ποιος και πως έγινε, τι του είπε ο ένας στον άλλον και πως τελικά έπεσε ο μελαμψός πύργος από τον διεθνή κολοσσό... Τιτανομαχία λέμε!!!

3. Από τον σπόρfm πάντως το καλύτερο σχόλιο έγινε από γαύρο... "Ο Γκαλέτι; Σιγά τον παίχτη! ...μας φέρνουν τα αζήτητα... αυτός παίζει μόνο όταν παίζει όλη η ομάδα..." Ο Ασχετος λέμε!!!

4. Για να μην κράζω μόνο βέβαια, θα δώσω συγχαριτήρια στο Γιάννη τον Καραλή για τις εκπομπές που αφιερώθηκαν στο Πολυτεχνείο και το Ρόρι Γκάλαχερ αντίστοιχα - με το πλαισίωμα των ακροατών - βγάζοντάς μας από τη ρουτίνα της βλακείας της ραδιοφωνική οπαδικής αντιπαράθεσης! Εύγε λέμε!!!

5. Στο στοιχηματάκι που έδωσα στις 17-11-2007 έβγαλα 5 από τα 7... Με Ιταλία διπλό, Τουρκία μέσα στη Νορβηγία... Αν τα έπαιζα βέβαια με λεφτά θα έπιανα τα... 3... από τα 7... Ρε πολύ γκαντεμία τελευταία λέμε!!!

6. Ο Μπασινάς λέει σήμερα κοντά στην Α.Ε.Κ. ... για αντικαταστάτη του Ζήκου τον βλέπω... Ανανέωση λέμε!!!

7. ...και επειδή δε θα παίξει ο Δέλλας με τον ΟΦΗ, μάλλον θα μπει ο Ασκάρατε... Ο Παπασταθόπουλος μάλλον δεν... Οσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος... λέμε...

8. Επέστρεψε ο Γκονζάλες!!! Αλλά ξαναχτύπησε!!! Ρε Εκι, πες μας κανά σίγουρο να το παίξουμε ανάποδα... γκαντεμιά... ξαναλέμε!!!

9. Σκοτώθηκε και ο Γκαμπριέλε... οπαδός της Λάτσιο... Μετά το Ζουλιέν της Παρί... και οι δύο από σφαίρα μπάτσου... καταλάθος πάντα γιατί ως συνήθως αυτοί πυροβολάνε στον αέρα... και πάντα θα φταίνε οι "χούλιγκανς" και πάντα θα μένει ατιμώρητη η "εξουσία"... όπως η "ζαρντινιέρα"... τα "πράσινα παπούτσια"... Ας είναι ελαφρύ το χώμα... "Οι μπάτσοι υπάρχουν για τους διατάζει ο λαός. Αυτή είναι η δημοκρατία! Κοροβέσης"... Σεβασμός στον άνθρωπο λέμε και ξαναλέμε!

10. Τώρα ποιος θα διαβάσει αυτά τα σχόλια ένας Θεός ξέρει... λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: