8/3/08

ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ... ΜΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ...

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ BLOG ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (παράδειγμα ήταν η χώρα) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ Ο.ΣΥ.Φ.Ε, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ...
Super League Το μεγαλείο σου…
"Στην Ελλάδα της Super League, τα εισιτήρια για να παρακολουθήσει ο οπαδός μιας φιλοξενούμενης ομάδας ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, για το οποίο έχει κάνει και πολλά χιλιόμετρα, στην Λιβαδειά κοστίζουν 25 €. Αλλά για να τον αποτρέψουμε να μην ξανάρθει ή για να επωφεληθούμε πρόσκαιρα οικονομικά οφέλη, με ένα μαρκαδόρο και ένα αυτοκόλλητο αυξάνουμε την τιμή τους σε 30 €.
Έτσι λοιπόν, του παίρνουμε το τριαντάρι και τον βάζουμε σε μια εξέδρα χωρίς να μπορούμε να καλύψουμε ούτε τις βασικές του ανάγκες, όπως οι τουαλέτες και το κυλικείο. Γι αυτούς τους λόγους, ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ο.Φ.Η. Κρήτες 4, κατήγγελλε στο Αστυνομικό τμήμα Λιβαδειάς, την αλλοιωμένη τιμή του εισιτηρίου. Κίνηση που πρέπει να κάνουν πλέον, όλοι οι φιλοξενούμενοι Οπαδοί σε αντίστοιχες περιπτώσεις, γιατί η κοροϊδία πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή.
Εάν θέλουν να έχουν περισσότερα έσοδα οι πρόεδροι της Super League, ας φτιάξουν το «προϊόν» τους και τους χώρους που το «πουλάνε», γιατί αυτή την στιγμή είναι για πέταμα και το «προϊόν» και τα «μαγαζιά» τους.
Έξω από το γήπεδο όμως δεν θα μείνουμε. "
.
Για περισσότερα ωέα σχετικά με την ομοσπονδία των οπαδών - συνδέσμων, αλλά και τους αγώνες και τις κινήσεις για τα δικαιώματα των οπαδών στην Ελλάδα, μπορείτε να επισκεφθείτε το link: www.osife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: