9/4/08

Διαγωνισμός graffiti... οπαδικό χρώμα στο γήπεδο

Αλλο ένα ελληνικό γήπεδο βάφτηκε απ' έξω με τα χρώματα των οπαδών της ομάδας. Ο Πανιώνιος και οι "πάνθηρες" οργάνωσαν διαγωνισμό graffiti δίνοντας μια διαφορετική εικόνα στους εξωτερικούς χώρους του σταδίου της Ν. Σμύρνης. Πάλι καλά δηλαδή γιατί τα ελληνικά γήπεδα βρίσκονται αθλία κατάσταση εξωτερικά και όχι μόνο... Το φαινόμενο των οπαδικών graffiti ανθεί πλέον και στην Ελλάδα (ναι έχουν κάνει όλοι οι οπαδοί, μην αρχίσετε να στέλνετε σχόλια για τη λεωφόρο και το καραϊσκάκη... τα έχουμε δει σε όλα τα φόρουμ...)
Την κίνηση αυτή του Πανιωνίου τη σημειώνουμε ως θετική θέση και πρωτοβουλία της διοίκησης σε σχέση με τους οπαδούς, επιβραεύοντας το ρομαντισμό του ποδοσφαίρου και του οπαδισμού, κάτι που το επιδειώκουμε όλοι για τις ομάδες μας.

Ο διαγωνισμός δεν έχει λήξει... συνεχίζεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του καλύτερου graffiti τω τοίχων του γηπέδου της Νέας Σμύρνης. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και τρόπο ψήφου, μπορεί κάποιος να βρει μέσα στο site του συλλόγου... και πιο συγκεκριμένα στο:
Thanks to "πανθηρα3" για το θέμα
*έχω ξαναπει ότι αν στέλνετε κάτι που να αγγίζει αγνά οπαδικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το κάνουμε θεματάκι... αν και ελληνικό θέμα, ίσως αγγίξει κάποιους που πρέπει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: