14/10/09

Μάθανε όλοι να μιλάνε για εκατομύρια...

Βάζεις να ακούσεις λίγο ραδιόφωνο, καμιά αθλητική κουβέντα και μέσα σε 10' γίνεσαι εξπέρ στα οικονομικά! Παρακολουθείς λίγο καλύτερα τους "φιλάθλους" και τους "παραγωγούς" του... "ραδιο-φόνου" και σε μία ώρα παίρνεις ντοκτορά στα λογιστικά, ενώ ταυτόχρονα αποκτάς και δικηγορική άποψη σχετικά με τις ανώνυμες εταιρείες αλλά και πείρα management... Αφού σκέφτομαι στο βιογραφικό μου να συμπληρώσω ότι ακούω αθλητικά στο ραδιόφωνο 2 ώρες την ημέρα! 

...και μιλάνε κάτι απίθανοι τύποι για τα εκατομύρια λες και είναι στραγάλια... Ρε! 700 γιούρια παίρνεις με τη βία και τα βγάζει πέρα δύσκολα... και κατηγορείς για παράδειγμα τον "τσιγκούνη πρόεδρο που δεν έδωσε τα 3 εκατομυριάκια... για τον Χ ποδοσφαιριστή"...? 'Ημαρτον ρε! Συγκεντρωθείτε... καλά, προπονητές μια ζωή ήσασταν... το αντέχαμε... ήταν και ανώδυνο. Όμως αυτό με τα οικονομικά έχει παραγίνει... και μιλάμε κάποιοι τα σκορπάνε και απλώχερα... μετά βέβαια, κλείνουν το τηλέφωνο, πάνε στο σπίτι από τη δουλειά και πλακώνονται με τη γυναίκα γιατί το... ταμείον είναι μείων...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mipws eisai kai AEK?mipws diavazeis k ta forum ths?haha,ekei na deis paranoia


opadoi eimaste gamw/

Ανώνυμος είπε...

Το πιο απίστευτο γδάρσιμο έγινε στο ματς ουκρανίας - αγγλίας τη προηγούμενη εβδομάδα.Η ομοσπονδία πούλησε τα δικαιώματα του αγώνα σε μία εταιρία που το έδειχνε ζωντανά μόνο στο ίντερνετ.Αν δεν είχες broadband ίντερνετ (το 50% στην Αγγλία δεν έχουν), πλήρωνες 12 λίρες,καθόσουν με τους φίλους σου μπροστά από οθόνη ...υπολογιστή και παρακάλαγες να μη κολάει η εικόνα.'Εχετε ακούσει μεγαλύτερη πουστιά? Το φοβερό είναι ότι βρίσκονται οι μπαγλαμάδες που τα δίνουνε.