3/12/09

Μην πυροβολείτε... τα μυαλά μας!

*Τίτλος ανάρτησης που απορρίψαμε: "Μας τα πρίξατε!"
Τελικά θες δε θες καμιά φορά δε μπορείς να κάνεις και αλλιώς... θα ασχοληθείς!

Τελικά τον πυροβόλησαν τον Τζόρβα? Αν ναι, με τι? Αεροβόλο? πολυβόλο? 9άρι?
Το χτύπημα προήλθε από εξωστρακισμό?
Γνώριζε το θύμα ο ελεύθερος σκοπευτής? Είχαν προσωπικά? 
Ποιος σύνδεσμος ακούγεται ότι θα αναλάβει την ευθύνη του χτυπήματος? Σε ποια εφημερίδα θα στείλει προκύρηξη? Ποια η σχέση του "επαναστατικού αγώνα" στο χτύπημα?
Οι φωτογραφίες με το σημάδι του Τζόρβα που δημοσιεύθηκαν από παλαιότερο γεγονός, προμηθεύτικαν από την ΕΥΠ? ή από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία?
Το όπλο ήταν "καθαρό" ή ήταν το ίδιο που είχε χρησιμοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στο μπάσκετ μεταξύ των "αιωνίων"? Ποια η πραγματική σχέση των δύο αεροβόλων?
Χιλιάδες ερωτήματα...
...φυσικά και κάνουμε χιούμορ... άλλωστε, πως μπορούμε να ασχοληθούμε σοβαρά με όλα αυτά τα τραγελαφικά του μπανανιακού ποδοσφαίρου... και αυτό άλλωστε είναι και η ουσία του θέματος! Μας έχουν κάνει να μην ασχολούμαστε καν... απλά να τα ακούμε, να τα βλέπουμε και να γελάμε ή να σφυράμε αδιάφορα...

Μάγκες...
Σταματήστε να πυροβολείτε τα μυαλά μας!
Σταματήστε να πυροβολείτε τη νοημοσύνη μας!
Σταματήστε να πυροβολείτε αυτό που έχετε μπουρδελοποιήσει ο καθένας με το δικό του τρόπο!
Σταματήστε να πυροβολείτε με αεροβόλα, με μελάνι, με πληκτρολόγια, με ραδιόφωνα!


Τόσα ντέρμπυ είδαμε μέσα σε μία βδομάδα σε όλη την Ευρώπη... τέτοιο καραγκιοζιλίκι μόνο στη Μπανανία έπεσε... (καλά, παιζόταν 1.05 ότι θα είχαμε τέτοια) 

Υ.Γ. Προσοχή! Σχόλια για την ανάρτηση αυτή μπορούν να κάνουν μόνο όσοι δεν έχουν πάρει σε ραδιοφωνική εκπομπή, δεν έχουν τσακίσει στο ξύλο "αλλοθρησκο" μέσω ιντερνετ και όσοι δεν πιστεύουν ότι η ομάδα τους αδικείται από τη διαιτησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: