11/2/10

Ενας παίχτης, ένα γήπεδο, μία αγάπη

Independiente!!!
Ο Αγκουέρο πάντα αποτελούσε έναν παίχτη - ιδιαιτερότητα για την ομάδα της Ιντιεπεντιέντε και τον κόσμο της. Ένας παίχτης που αγαπήθηκε πάρα πολύ, ένας παίχτης που σκόραρε πάντα ενάντια στη μισητή αντίπαλο Ρασίνγκ, ένας παίχτης που πέραν από τα όσα έδωσε στην ομάδα και τον κόσμο της, έδωσε επιπλέον κάτι το οποίο πραγματικά άλλαξε την ιστορία του συλλόγου... Η μεταγραφή του, μετατράπηκε σε ένα νέο γήπεδο! Η ομάδα της Ιντιεπεντιέντε, χρησιμοποίησε τα χρήματα - περίπου 25 εκατομύρια - για την ανέγερση του νέου γηπέδο (συνέβαλαν επίσης τα λεφτά της ομάδας αλλά και τα λεφτά από τη μεταγραφή του Ντένις στη Νάπολι). Όμως ο Κουν Αγκουέρο ήταν πάντα κάτι ξεχωριστό για οπαδούς της ομάδας του Μπουένος Αϊρες.

Οι οπαδοί δε ξέχασαν και την βδομάδα που πέρασε τον ευχαρίστησαν με το δικό τους τρόπο. Τον οπαδικό, ρομαντικό τους τρόπο...
Μια μικρή παρένθεση - επισήμανση για το τέλος. Το νέο γήπεδο έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί να είναι ίδιο όπως αυτό στο κερκιδοπανό. Όμως επειδή στην Αργεντινή έχουν μερικές ελληνικές συνήθειες... πολλά από τα λεφτά πήγαν για το "φιλόπτωχον"... Τουλάχιστον αυτοί έστω και μισό, το έφτιαξαν το γήπεδο και ας είναι ολόκληρο μόνο στο πανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: