3/9/10

Ώσπου ν' αλλάξουμε όμως...

επειδή όμως, το ότι το blog θα αλλάξει, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να σταματήσει μέχρι τότε...
συνεχίζουμε...

Fortuna Düsseldorf Ultras: Βοήθεια σε μέλος που πάσχει από λευχαιμία...
Η αλληλεγγύη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά της νοοτροπία των οπαδών που θέλουν να λέγονται "Ultras" και αυτό πρέπει να φαίνεται ιδιαίτερα στις πολύ δύσκολες στιγμές. Ο Philip Küppersbusch, μέλος των οπαδών της ομάδας του Ντίσελντορφ, πάσχει από λευχαιμία και οι υπόλοιποι οπαδοί της ομάδας, αποφάσισαν να κάνουν τα πάντα για να τον βοηθήσουν. Έτσι, με μία συνολική καμπάνια προς τον κόσμο της ομάδας, οι οπαδοί ήλικίας από 18 έως και 55 ετών, θα δώσουν δείγμα σάλιου, στην προσπάθεια να βρεθεί μεταφορέας δυνητικών βλαστοκυττάρων ή δότη μυελού των οστών. Στην κίνηση αυτή αναμένεται να συμμετάσχουν και οι επίσημοι άνθρωποι της ομάδας.
Σε μία κοινωνία η οποία έχει πλέον μηδενικά αντανακλαστικά, σε μία κοινωνία όπου τα συναισθήματα και η αλληλεγγύη για το συνάνθρωπό μας, είναι παγωμένα, καλυπτόμενα από αδιαφορία ή επιφανειακό, στιγμιαίο ενδιαφέρον, το μήνυμα από τους ULTRAS (όχι μόνο το πανό και στο αυτοκόλλητο), έρχεται να δώσει ένα στίγμα ελπίδας, που είναι κάτι παραπάνω από ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη... 

4 σχόλια:

Lefteris "Arxentinos" είπε...

μπράβο τους πολύ σώστη κίνηση αλληλεγγύης

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΠΑΛΕ θα το διαγράψεις,αλλά τον φασιστάκο που υπερασπίζεται την αυτο-καταστροφή ενός γηπέδου λόγω του ζόφου κάποιων ντε και καλά οπαδών,δε νομίζω πως τον έχουμε ανάγκη.

Ναι,ξέρω είσαι για την κερκίδα και το σπορ που λέει ο λόγος,αλλά επί του θέματος του γηπέδουν αναρωτιέμαι ποια πρέπει να είναι η καθαρή στάση.

Ampalos είπε...

δε μπορώ να το διαγράψω γιατί δεν το κατάλαβα καν. Αν θες μπορείς να μου γράψεις λεπτομέρειες στο footballblabla@yahoo.gr

Πως σχετίζεται το σχόλιο σου με τον αγώνα αλληλεγγύης που κάνουν κάποιοι οπαδοί για έναν ανθρωπο με λευχαιμία?!?!?

Ανώνυμος είπε...

Ψαχούλεψε λίγο το ιστολόγιο του φίλου των argentinos juniors.

Kι οπαδός ακραίων απόψεων
Κι υπερασπιστής της αυτο-καταστροφής του αγωνιστικού χώρου της ομάδας που υποστηρίζει
Κι ανθρωπιστής βεβαίως βεβαίως


υ.γ. έτσι νομίζουν πως θα τους αντέξουμε στις κερκίδες