10/7/12

Η αγάπη για το "Τρίγωνο"

 Ένα ιδιαίτερα καλόγουστο site το οποίο διαθέτει διάφορες φωτογραφίες με μια πιο οπαδική και ρομαντική ματιά έπεσε μπροστά μου, και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.


 Στο παραπάνω ανεπίσημο site των "Aachen Ultras '99", οι περισσότερες φωτογραφίες επικεντρώνονται στο "Τρίγωνο", σήμα κατατεθέν της ομάδας τους, Alemania Aachen, που πηγάζει από το αρχικό γράμμα Α.
 Ωστόσο στην ομάδα δεν είναι το μόνο οπαδικό γκρουπάκι. Υπάρχουν και οι "Karlsbande ultras", οι οποίοι πολιτικά ανήκουν στους δεξιούς και για αυτό το λόγο είναι σε διαμάχη με τους "Aachen ultras". Ως αποτέλεσμα στέκονται ξεχωριστά στις κερκίδες τόσο στους εκτός όσο και στους εντός έδρας αγώνες! (πρέπει να διαχωρίστηκαν στις αρχές της προηγούμενης σαιζόν). Αξιοσημείωτο είναι πως οι Karlsbande τελευταία αρχίζουν να οργανώνονται και προσπαθούν να βγάζουν μια ομορφότερη εικόνα στην κερκίδα, μετά την απομάκρυνση των Aachen ultras που από το πέταλο μεταφέρθηκαν στην γωνία του γηπέδου με ότι αυτό συνεπάγεται... Παρόλα αυτά, οι δεύτεροι ήταν που ξεκίνησαν την οπαδική φάση στην ομάδα τους! Τέλος αξίζει να πούμε πως στο μεταξύ τους αγώνα με την St.Pauli εκτός έδρας, οι οπαδοί του Αμβούργου κρέμασαν λινάτσα υπέρ των Aachen ultras ως ένδειξη αλληλεγγύης. 

 Εδώ είναι οι επίσημες ιστοσελίδες τους: 
"Aachen Ultras"  http://aachen-ultras.de/
"Karlsbande Ultras" http://www.karlsbande.de/ 

 Τέλος θέλω να τονίσω πόσο όμορφος μπορεί να γίνει ένας οπαδικός χώρος στο διαδίκτυο χωρίς καθόλου λόγια-σάλια, αλλά μόνο με λίγες και προσεγμένες εικόνες. Δείχνει ακριβώς τον ρομαντισμό του οπαδού, την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, και την αφοσίωση του στην ομάδα... 

Rbl28

Δεν υπάρχουν σχόλια: