23/7/12

Ολυμπιακή Κατατολή

Διαβάζοντας τις τελευταίες μέρες άρθρα για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, κατανοεί κανείς πόσο κατάφεραν να διαλύσουν τον αθλητισμό με  τη καταστολή και τις επιχειρήσεις.

14000 χιλιάδες στρατιώτες θα επιστρατευτούν για τους αγώνες.

Στις οροφές των κτηρίων θα τοποθετηθούν αντιαεροπορική πύραυλοι κάτι τέτοιο έχει να συμβεί στη κατά τ' άλλα αγαπημένη πρωτεύουσα του από το τέλος του β' Παγκοσμίου πολέμου.

Στην είσοδο των γηπέδων θα γίνεται έλεγχος και προϊόντα που θα είναι ανταγωνιστικά με τους χορηγούς της διοργάνωσης θα κατάσχονται.

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε τις ντόπες των αθλητών  για να γίνει το επόμενο ρεκόρ που θα φέρει τηλεθέαση και εμπορικές απολαβές, στα ρατσιστικά κρούσματα σε αθλητές αναρωτιέται κανείς που πήγε το περίφημο ολυμπιακό πνεύμα και η χαρά της συμμετοχής. Τα μέτρα ασφαλείας κόστισαν στη βρετανική κυβέρνηση 1 δισεκατομμύριο ευρώ και σε μερικούς μετανάστες τις κατοικίες τους καθώς ορισμένες περιοχές στα πλαίσια της ανάπλασης και της εξαναγκαστικής ομορφιάς πωλήθηκαν σε πολυεθνικές εταιρείες ρουχισμού που γκρέμισαν τις εργατικές κατοικίες και στη θέση τους δημιούργησαν τεράστια εμπορικά καταστήματα

Andy capp

Δεν υπάρχουν σχόλια: