22/9/12

Αυτόνομη Ζώνη τεύχος Σεπτεμβρίου 2012

  Το football-blabla στα πλαίσια της υποστήριξης των αγνών και καθαρά αυτόνομων προσπαθειών που κάνουν γκρουπ οπαδών στον έντυπο χώρο, παρουσιάζει το φανζίν τεύχος του Σεπτεμβρίου 2012 των οπαδών του Παναιτωλικού. Για να προλάβουμε επίσης - τυχών κακεντρεχή - σχόλια  του ύφους "γιατί αυτών και όχι το δικό μας" - θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το εν λόγω έντυπο ταιριάζει πολύ με τη λογική και την κουλτούρα που εκφράζει και το δικό μας μπλοκ, ενώ επίσης, έρχεται από μία μερίδα οποδών - δε γνωρίζω προσωπικά κανέναν - που έχει αυτά τα χρόνια στηρίξει τη δική μας προσπάθεια.
 "Το νέο 8ο τεύχος κυκλοφορεί παρόλες τις δυσκολίες....Η διανομή του γίνεται όπως πάντα χέρι με χέρι στους δρόμους και στο πέταλο της Θύρας 6. Επίσης μπορείτε να το αναζητήσετε στους συνδέσμους της Θύρας 6 στο Αγρίνιο (Warriors: Κεντρικό, Άγιος Κων/νος, Brooklyn) και στην Αθήνα (Guerreros). Επίσης μπορείτε να το βρείτε στη κατάληψη Apertus και στη Ραδιουργία.

Όποιος θέλει να του αποσταλεί ταχυδρομικά μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω email.Τις επόμενες μέρες η ύλη του εντύπου θα αναρτηθεί και στο blog. Το έντυπο έχει ανάγκη την οικονομική και όχι μόνο στήριξη όσων βρίσκουν τη προσπάθεια αυτή ενδιαφέρουσα προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει."

Δεν υπάρχουν σχόλια: