4/2/13

"Μας χωρίζουν 90' λεπτά"...

Λίγες μέρες μετά την απόφαση μας να μην ξαναβάλουμε θέμα που να αφορά στους έλληνες οπαδούς, ο φίλος Vomitos, θέλει να μας "αλλάξει μυαλά" πάλι και το καταφέρνει με το χθεσινό παιχνίδι της Ριζούπολης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Παναιτωλικό... Ένα παράδειγμα οπαδών προς μίμηση που πιστέυουμε θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα της μη μετακίνησης των οπαδών ενώ παράλληλα να δώσει "πάτημα" σε όλον και περισσότερο κόσμο να πάει στο γήπεδο... Ναι, δε ζούμε σε ουτοπία! Ναι, δε θα συμβεί μεταξύ όλων των οπαδών! Μπορεί όμως να είναι ένα ακόμη "όπλο" ενάντια στην τσουβαλοποίηση, στην ωμή καταστολή, στην "απόφαση χωρίς διάλογο", στο ηλίθιο επιχείρημα του "όπου έχει αντίπαλους οπαδούς, τα σπάνε"...
Φιλοξενούμε στο football-blabla φωτογραφία από τον αγώνα αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλων Σμύρνης.

«Ένας κακός κατά την άποψη μου αγώνας που συνοδεύτηκε και από κακό για εμάς αποτέλεσμα. Κάναμε μόνο δύο πραγματικές ευκαιρίες για γκολ, και νομίζω τόσες έκανε και ο αντίπαλος, όμως αυτός κέρδισε με 2-0. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι ο αγώνας πρωταθλήματος με τις λιγότερες ευκαιρίες για την ομάδα μας ως τώρα! Επομένως θα πω ότι μάλλον δεν αξίζαμε ένα γκολ, δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε μια τέτοια "απαίτηση" με τις ευκαιρίες μας.

Συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή του Παναιτωλικού, τους εύχομαι καλή συνέχεια, έχουν ποιοτική ομάδα και τους αδικεί η θέση τους.

Τέλος, αλλά πιο σημαντικό από τα άλλα, να δώσω θερμότατα συγχαρητήρια στους οπαδούς και των δύο ομάδων, έδωσαν μαθήματα συμπεριφοράς, υποστηρίζοντας ένθερμα την ομάδα τους αλλά χωρίς να ακουστεί ούτε και το πιο συνηθισμένο υβριστικό σύνθημα εκατέρωθεν! Κρίμα να περνούν απαρατήρητα αυτά.

Τώρα εμείς κοιτάμε τον αγώνα της Τετάρτης, έναν αγώνα το ίδιο δύσκολο με όλους τους άλλους, το έχω πει και αποδείχτηκε και σήμερα περίτρανα αυτό κοιτώντας κάποια από τα αποτελέσματα της αγωνιστικής. Έχουμε ακόμα 22 αγωνιστικές μπροστά μας, και όποιος αντέξει! Αλλά για να είμαστε και εμείς μέσα σε αυτούς που θα αντέξουν πρέπει να αφυπνιστούμε και ανασυνταχτούμε. Καιρός υπάρχει, στους παίκτες μας και τους προπονητές μας εναπόκειται πλέον
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: