7/3/13

Η σιωπή μας, είναι ο χρυσός τους...

Γενικό λύκειο Ιερισσού 7 Μαρτίου 2013: Αστυνομική επέμβαση με δακρυγόνα στο προαύλιο, μαθητές και καθηγητές λιπόθυμοι, έφοδοι σε σπίτια μαθητών χωρίς εισαγγελικό ένταλμα και πολύωρη κράτηση στο τμήμα, χωρίς κανέναν προφανή λόγο.

Αυτό είναι μια συνοπτική παρουσίαση της κατάστασης στην Ελλάδα της κρίσης, απαγορεύεται να φέρνεις αντίρρηση και πόσο μάλλον αντίσταση, οι κάτοικοι των σκουριών δίνουν εδώ  και πολλά χρόνια τον αγώνα τους για να κρατήσουν τη περιοχή τους ζωντανή, το κράτος κατά τη προσφιλή του συνήθεια θα κατεβάσει τα ματ, θα απαγορεύσει δια ροπάλου κυριολεκτικά κάθε διαδήλωση στη περιοχή και μετά τη επίθεση και καταστροφή των μηχανημάτων της εταιρίας θα προσαγάγουν χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο δεκάδες νέους της περιοχής.

Υ.γ. Εκτός από το DVD χάθηκε κι ένα βουνό ευτυχώς το βρήκε ο Μπόμπολας...

Υ.γ 2 Με πόσα κόμματα γράφεται η χούντα;

Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε το παρακάτω ντοκιμαντέρ και σκεφτείτε πόσες φορές έχετε βιώσει κάτι τέτοιο στη δική σας καθημερινότητα.

Andy Capp

1 σχόλιο:

BiZiM είπε...

http://www.paokmania.gr/media/k2/items/cache/7bbc761aa41fd016742e4a4880d40a81_XL.jpg?t=-62169984000 απο το ματς Πλατανιας-ΠΑΟΚ