13/5/13

Οπαδική νοοτροπία από τους οπαδούς της Τζένοα!

 Το γκρουπ των οπαδών της Τζένοα "Via Armenia 5r" για φέτος αποφάσισε όταν η ομάδα τους αγωνίζεται εκτός έδρας στην Serie A, να ακολουθεί τα μικρότερα ποδοσφαιρικά τμήματα είτε εντός είτε εκτός έδρας, επειδή οι οπαδοί τους δεν κατέχουν την Tessera Del Tifoso (κοινώς την κάρτα οπαδού)!
Περίπου γύρω στα 250 μέλη τους έχουν απαγόρευση γηπέδου ενώ σχεδόν σε όλο το γκρουπ έχει απαγορευθεί να παρακολουθούν την ομάδα των 18 και 16 ετών πιτσιρικάδων!!... οπότε έχουν αποφασίσει να πηγαίνουν στην ομάδα με τους 14ήδες.

 Σημειωτέον για ένα παιχνίδι εκτός έδρας πήγαν στην Aosta(300 χλμ από την Γένοβα) με ένα λεωφορείο των 35 ατόμων, ενώ σε ένα εντός έδρας παιχνίδι το οποίο έγινε στο Bogliasco(την έδρα προπονήσεων της μισητής Σαμπντόρια) ήταν γύρω στα 50 άτομα μαζί με 18 φίλους τους από τη Νάπολι.
Οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμένο παιχνίδι όπου πραγματοποιήθηκε 11 ώρα το πρωί κάτω από πολύ κακές καιρικές συνθήκες... η κερκίδα όμως φωτιά!
 Από τη μία επίδειξη δύναμης από την ιταλική καταστολή και την κάρτα οπαδού και από την άλλη το αγνό πάθος και η σωστή νοοτροπία από τους οπαδούς! (συχνά πυκνά οι οπαδοί της Τζένοα δείχνουν τα καλό τους πρόσωπο και φημίζονται για την οπαδική και όχι μόνο κουλτούρα τους). Εμείς να ευχηθούμε καλά ξεμπερδέματα στα μέλη τους και πάντα τέτοια όσον αφορά τα οπαδικά δρώμενα!
 
No alla tessera del tifoso!
Liberta per gli ultras!
Rbl28

Δεν υπάρχουν σχόλια: