28/8/13

History never dies!

Τα λόγια είναι περιττά… Πήρα αφορμή από άρθρο σε ένα ελληνικό αθλητικό «κατά τ’άλλα» ιστότοπο το οποίο επισημαίνει τις στυλιστικές επιλογές του προέδρου της Κάρντιφ κατά την παρουσία του στο γήπεδο.
Την πρόσφατη ιστορία της Κάρντιφ και την «εμμονή» του επιχειρηματία-προέδρου με τα χρώματα της ομάδας είναι αρκετά γνωστό, τουλάχιστον από εδώ μέσα, καθώς υπήρξαν αρκετές αναφορές κατά το παρελθόν.
Το άρθρο ωστόσο συγκινείται(;) μόνο με τα ρούχα του και καμία αναφορά δεν γίνεται στο ότι για ακόμη μια φορά ίσως, τα εκατομμύρια μπορούν να «παίξουν» γερή μπάλα στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο και να επηρεάσουν ακόμα και ολόκληρη την ιστορία των ομάδων! Τα χρώματα της… Το σήμα της… Ίσως στο μέλλον η ομάδα να μεταφερθεί και στην Μαλαισία, ποίος ξέρει; Οκ ζούμε στο 2013, θέλει μερικά λεφτά για να κινείται μια ομάδα , αλλά κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα!
Άλλο μεγάλο φάουλ του άρθρου είναι ότι αναφέρει πως οι οπαδοί στον βωμό της Premier league το ξανασκέφτηκαν και δεν τους πείραξε τόσο το «κόκκινο» και ο «δράκος» του Ταν… Μόνο που εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι οι οπαδοί της Κάρντιφ έχουν κάνει διαμαρτυρίες για αυτή την απόφαση και φυσικά αρκετοί πηγαίνουν γήπεδο με την παραδοσιακή μπλε εμφάνιση και το «χελιδόνι» στην καρδιά...

Καμιά σημασία δεν έχει να παραθέσουμε το άρθρο αυτό και ούτε αξίζει. Άμεσα δυστυχώς δεν μπορούμε να βοηθήσουμε την Κάρντιφ και τους οπαδούς της ωστόσο αυτό που μπορούμε με σιγουριά να κάνουμε είναι ο καθένας να προστατεύει την ομάδα του από τέτοιες κινήσεις εμπορευματοποίησης των αθλημάτων. 
KEEP CARDIFF FC BLUE!
Rbl28
 
Σχετικά:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σε ολους,
ψάχνοντας ένα μέρος να παίξω στοίχημα,πέρασα έξω από μια μπυραρία και είδα ότι το απόγευμα θα έδειχνε το Κάρντιφ Μάντσ.Σίτι το οποίο ήταν άσος στις σημειώσεις μου.6,35 έμαθα ήταν στον οπαπ,σε όλο τον άλλο κόσμο το παίζαμε στο 7,00+...anyway ας μην ξεφεύγω...μπαίνω μέσα φορτσάτος και βλέπω μια κλασική Αγγλική γαμάτη σκατόφατσα με αυτό το περήφανο εγωιστικό στυλάκι,που με ρωτάει τι ψάχνω...θέλω να δω το ματσάκι μαν...και'γω θέλω...και σκάει το τατουάζ με το έμβλημα της Κάρντιφ...και πιάνουμε κουβέντα...τον ρώτησα για το ματς με την Σουόνσι,τα εκτός έδρας και φυσικά για το περιβόητο Keep Cardiff blue και αυτό που μου είπε είναι ότι δεν συμφωνεί,αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση...αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι οπαδοί ότι δεν μπορεί κάτι να γίνει...και κάτι ακόμα...ο τύπος εκτός από την περίοδο των διακοπών του,δεν είχε χάσει ματς της Κάρντιφ,οπότε δεν έλεγε πίπες.
Τον άφησα λέγοντας του ότι θα παίξω άσο και δώσαμε ραντεβού για το απόγευμα...δυστυχώς οικογενειακές υποχρεώσεις και η δυσκολία στην μετακίνηση δεν με άφησαν να είμαι εκεί την ώρα του ματς,αλλά η κουβέντα μας θα μου μείνει μια ωραία ανάμνηση...

RAYBEEZ

υ.γ.ο τυπάς μου είπε ότι οι οπαδοί της Κάρντιφ είναι όλοι τρελοί και γι'αυτό στην Ελλάδα γουστάρει τον Παοκ...

υ.γ.1 Κάρντιφ εναντίον Σουόνσι.Μην το χάσετε το φετινό ματσάκι.Το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ουαλίας!