7/10/13

Περί Σκανδιναβίας και εκδρομών το ανάγνωσμα

Χαζεύοντας κερκίδες της Σουηδίας και της Δανίας την τελευταία εβδομάδα δεν θα μπορούσε να μείνει απαρατήρητη η όμορφη εικόνα των κερκίδων τους αλλά και η παρουσία φιλοξενούμενων(σε μεγάλο αριθμό κιόλας) σε όλες τις περιπτώσεις... ναι συμβαίνει και αυτό στις άλλες χώρες!!

Για αρχή στο Γκέτεμποργκ-ΑΙΚ(Σουηδία) στις 23.09
έπειτα στο Τζουγκάρντεν-ΑΙΚ(Σουηδία) στις 26.09
αλλά και στο Δανέζικο ντέρμπι Μπρόντμπι-Κοπεγχάγη στις 28.09
   Φυσικά με την πρώτη ματιά τα τεράστια κορεό και τα πολύχρωμα καπνογόνα κερδίζουν τις εντυπώσεις ωστόσο δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστο και πόσο -εξίσου- όμορφη είναι η συνύπαρξη οπαδών στο ίδιο γήπεδο-στον ίδιο αγώνα! Αν είσαι οπαδός ξέρεις πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι για σένα να έχεις απέναντι φιλοξενούμενους οπαδούς αν είσαι γηπεδούχος ή να κάνεις εκδρομή αν παίζει εκτός... Βέβαια αν τυχαίνει να είσαι οπαδός στην Ελλάδα κάτι τέτοιο το έχεις ξεχάσει προ πολλού(πέρα μερικών εξαιρέσεων όπου πολυπληθείς οπαδοί κάνουν "κατάληψη" σε αδιάφορα γήπεδα). Σκεφτείτε τώρα πόσο ωραία θα ήταν να είχε "αντίπαλη" εξέδρα και στα ντέρμπυ.... όπως παλιά!
 Πάντως για να μην μένουμε στα λόγια και να μην αναπολούμε τέτοιες στιγμές μόνο από τις φωτογραφίες καλό θα ήταν ο κάθε οπαδός να κάνει τον δικό του αγώνα ενάντια σε κράτος και αστυνομία ώστε (πρώτα από όλα να αποδείξει ότι το δικαιούται) και να κερδίσει έτσι το αυτονόητο, φιλοξενούμενους και εκδρομές!!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ-ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΑΝΤΟΥ

Rbl28

Δεν υπάρχουν σχόλια: